Kids Area

Children can learn about veganism, through storytelling, games, puzzles, interactive activities, music, a jumping castle and much more.

This year we have Jacq of All Trades entertaining the family ALL DAY LONG. Sara Kidd is hosting a Vegan Cup Cake Decorating Workshop.

KIDS AREA TIMETABLE


10:30am - 11:30am [1.5hr]

  • Roving Games (including Giant Jenga, Giant Bubbles, Colouring In)

  • Face Painting


11:30- 12:00pm [30min]

  • Storytelling


12:00 - 12:30pmĀ  [30min]

  • Dancing / Party Dance Games


12:30 - 1:45pm [1hr 15m]

  • Roving Games (including Giant Jenga, Giant Bubbles, Colouring In)

  • Face Painting


1:45pm - 3:15pm [1.5hr]

  • Cup Cake workshop with Sara Kidd [ 2pm - 3pm ]

  • Face Painting will run in the background whilst Cup Cake show is on.


3:15 - 4:15pm [1hr]

  • Roving Games (including Giant Jenga, Giant Bubbles, Colouring In)

  • Face Painting


4:15 - 4:45pm [30min]

  • Dancing / Party Dance Games


4:45 - 5:30 [45min]

  • Roving Games (including Giant Jenga, Giant Bubbles, Colouring In)

  • Face Painting

  • Storytelling



The Kids Zone is proudly sponsored by Healthy Slushies for the second year running. Stop by their stall to try a healthy and natural alternative to one of summer's most popular beverages.

Check out who will there!